Sous-chef

Omschrijving

Wil jij als sous-chef meewerken aan een bestaand en succesvol concept? 

 

Waarom deze functie (n)iets voor jou is

 Omdat je een nieuwe uitdaging zoekt

 Omdat je toeziet op de kwaliteit van onze gerechten en zorg draagt voor een opgeruimde en schone keuken 

 Omdat je ook graag in contact staat met de gast

× Omdat je niet beschikbaar bent in de vakanties, weekenden en op feestdagen

× Omdat je snel je vingers brandt 

× Omdat je een 9-tot-5-mentaliteit hebt

 

Wat je gaat doen

We zoeken een sous-chef voor ons enthousiaste keukenteam van ABC Restaurant Sevenum. Het ABC Restaurant telt 11 verschillende open keukens waarin ons team de lekkerste gerechten voor onze gasten bereid. Als sous-chef zorg je er samen met je collega's voor dat alle keukens goed worden opgestart door de koks en keukenhulpen in de betreffende keukens. Je werkt nieuwe collega's in en bent bezig met de taakverdeling en aansturing van alle keukenmedewerkers. Je beheerst de processen van alle keukens (opstarten, bestellingen, recepturen, gerechten, schoonmaak) zodat je bij kunt springen waar nodig. Je bent samen met de andere leidinggevende verantwoordelijk voor het naleven van richtlijnen op het gebied van HACCP, Arbo, Arbeidstijden en dergelijke. En je werkzaamheden bestaan natuurlijk ook uit het toezien op de kwaliteit van de gerechten en het zorgdragen voor een opgeruimde en schone keuken.


Wat dat oplevert 

  • Een uitdagende en afwisselende baan binnen een informeel familiebedrijf; 
  • Een functie binnen een gezellig en enthousiast team; 
  • Een prima salaris conform de Horeca CAO;
  • Gratis toegang tot de zwembaden, speeltuinen en het zwemmeer bij De Schatberg voor jou én je gezin; 
  • Korting voor jou en je gezin op de entree bij ABC Restaurant Sevenum, Mattel Play! Sevenum en The Portal Action House & Lasergame; 
  • Korting op eten, drinken en bowlen bij De Schatberg;
  • Een uitdagende en afwisselende baan gedurende het hele jaar, ook buiten de vakantieperiodes kun je jouw uren werken;  


Vereisten

Wat wij van jou vragen 

  • We zoeken gastvrije collega's met een hands-on mentaliteit, flexibel, verantwoordelijk, representatief en stressbestendig; 
  • Je bent een teamplayer met gevoel voor humor; 
  • Je bent creatief in het vinden van oplossingen wanneer onze gasten of medewerkers dit van je vragen; 
  • Je hebt kennis van werken conform HACCP code en Sociale Hygiëne; 
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal; 
  • Je bent gedreven en je zet je voor 100% in om het beste uit jezelf (en je team) te halen en samen de lekkerste gerechten te bereiden. 

  

Meer weten? 

Neem dan contact op met ons HR team. Christy en Denise helpen je graag! 

Mailen: personeelszaken@formule5975.nl 

Bellen of appen: +31 (0)6 1531 1007